Het hippische evenement van Zeeland

 Jumpin' de Weel 2023

Van 1 t/m 6 augustus organiseren de Weelruiters het jaarlijks terugkerende evenement  “Jumpin’ de Weel” aan de Ambachtsherendijk in Nisse.   6 dagen lang kan het publiek genieten van de paardensport en diverse nevenactiviteiten. De sport varieert van beginnersniveau tot en met de 1.45 hoge springrubrieken. Ook dit jaar zijn de Bixieproeven (springen) weer aanwezig voor de jeugd vanaf 4 jaar, een superleuke rubriek om een kind spelenderwijs kennis te laten maken met de wedstrijdsport.

Op maandag 31 juli gaat Jumpin’ de Weel van start met de dressuurrubrieken paarden en pony ’s klasse B t/m M2 en woensdag 3 augustus Z1 t/m ZZZ , Kür op muziek en Subtop. Donderdag tot en met zondag worden de springrubrieken verreden.

Zaterdag (6 augustus) is een dag voor een breed publiek. Naast de springrubrieken is er deze dag een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zoals de inmiddels traditionele wedstrijd ringsteken door ringrijdersvereniging “Ons Genoegen”.  Andere terugkerende onderdelen zijn o.a. de kinderboerderij, de fair, ponyrijden voor de kleintjes.

Zaterdag 6 augustus wordt het weer een groot feest met de band Soul Kitchen XL en DJ Arno, voor deze laatste avond heeft men een geldig toegangsbewijs nodig. Kaarten zijn te bestellen via deze link

Dankzij een flink aantal zeer gewaardeerde sponsoren (hoofdsponsor OOS international)  is de toegang tot Jumpin’ de Weel nog steeds gratis (m.u.v. de feestavond op 6 augustus).  Voor het parkeren wordt op vrijdag, zaterdag en zondag een bijdrage gevraagd van 2,00 per dag