Jumpin' de Weel
/

Hét hippisch evenement van Zeeland

 

Bezoekersinformatie

Een bezoek aan Jumpin’ de Weel is de moeite waard!

Jumpin’ de Weel is van oudsher een drukbezocht evenement. De organisatie richt zich op een breed publiek door, naast dressuur- en springrubrieken, een aantrekkelijk bijprogramma aan te bieden. Voor jong en oud en alles daartussen in valt er van alles te zien en te beleven. 

De sport varieert van beginnersniveau tot en met de 1.40m rubrieken. Een extra onderdeel zijn dit jaar de Bixieproeven voor de jeugd vanaf 4 jaar. Bixie is een superleuke manier om een kind spelenderwijs kennis te laten maken met de wedstrijdsport. 
Zaterdag 3 augustus is bij uitstek geschikt om met het hele gezin op pad te gaan. Deze dag kan het publiek genieten van spannende sportrubrieken, maar ook van bijvoorbeeld het ringsteken, de kinderboerderij, diverse kermisattracties en de streekmarkt. Dit jaar wordt daar voor het eerst een snuffelmarkt aan toegevoegd. 

Het terrein van Jumpin’ de Weel ligt aan de Ambachtsherendijk in Nisse, een unieke locatie in het prachtige Zuid Bevelandse landschap.Toegang tot dit evenement is gratis. 

Voor het parkeren vragen wij een bijdrage van 2 euro per dag of 5 euro voor het hele evenement.